Емилия Гочева

Send Email

Интернет ми помогна да открия Vita Rama
А наистина ми трябваше помощ, защото се оплаквах от наднормено тегло, също от повишено кръвно налягане – взимах лекарства, също антидепресант, а в добавка страдах и от сърцебиене. Отчасти бях преодоляла ендокринния си проблем.

Престоят в центъра може да се опише с една дума: чудесен!
Във Vita Rama се включих в програма Отслабване. Точно тази програма ми помогна да направя и пречистване на организма си.
Беше ми спокойно, отпускащо, чувствах подкрепа от страна на своите домакини във всеки един момент.
Резултатите също бяха налице – първата година отслабнах с два килограма за едноседмично пребиваване във Vita Rama. Добрият ефект продължи и отстранените килограми достигнаха седем. За съжаление после качих два...
Втората година се разделих с още три килограма по време на престоя, удържах и ги увеличих на пет. Бях по-внимателна и така за година и половина „олекнах” с общо 10 кг!

Спрях и антидепресанта, който взимах повече от 10 години...
Вече не приемам и двата вида лекарства за кръвното. Много намалих и това за ендокринния си проблем.
Струва си да се отбележи вкусната и много разнообразна храна във Vita Rama. На мен лично ми липсва само солта и след третия ден ми е трудно, но го преодолявам, защото знам, че това е добре за здравето ми!
Продължавам да се храня по същия начин два-три месеца след престоя си във Vita Rama, а и после в определени периоди минавам на подобен хранителен режим.

Специалистите от Vita Rama са пример за мен
И с начина си на живот, и с храненето си, също с отношението си към нас, пациентите. Изключително грижовни са, отговорни, компетентни и всеотдайни!
Мисля, че благодарение на Vita Rama здравословното ми състояние още ще се подобрява. Още повече, че се чувствам вече по-стабилна и силна и емоционално, по-спокойна и енергична ментално.

Така Vita Rama се превърна за мен в очакваната лятна почивка. Направила съм си резервация и за следващата година. Препоръчвам и на вас същото без колебание!
 Send Email