Начало » Събития » Семинари » "Екадаши - пречистване на тялото, душата и кармата" - лекция с Младен Балабанов - Махендра

"Екадаши - пречистване на тялото, душата и кармата" - лекция с Младен Балабанов - Махендра

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на лекцията "Екадаши - пречистване на тялото, душата и кармата" със специалното участие на Младен Балабанов - Махендра на 10 февруари (събота) от 13:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Екадаши е специален ден, свързван най-често с въздържание от определени видове храна. Това не само разтоварва тялото и ума, но и предоставя възможност за духовно пречистване и освобождаване. Постенето по време на Екадаши е считано за важен елемент от стремежа към вътрешно спокойствие и духовен напредък. Вярва се, че постенето по време на Екадаши е по-благоприятно и ефективно, тъй като атмосферата през този ден се смята за особено подходяща за духовни практики.

По време на лекцията Младен Балабанов ще сподели опита си в темите:

Какво представлява лекцията?

Лекцията разглежда значението и практиките, свързани с Екадаши, специален ден за физическо и духовно пречистване. По време на лекцията водещият ще сподели опит и факти относно Екадаши и неговите въздействия върху тялото, ума и кармата.

Кой е нашият Водещ?

Младен Балабанов - Махендра е пътуващ монах в традицията на бхакти йога. Започва пътя на йога от 1988 г. Преподавател по йога философия и медитация в Бхактиведанта колеж, Белгия. Всяка година посещава Индия, от където черпи духовно вдъхновение.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 10 февруари, 13:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email