Начало » Събития » Семинари » "Детокс на различните органи" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

"Детокс на различните органи" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на лекцията "Детокс на различните органи" със специалното участие на д-р Димитър Пашкулев на 13 януари (събота) от 13:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Присъединете се към лекцията, където д-р Пашкулев ще представи най-подходящите начини за детокс на организма!

По време на лекцията д-р Пашкулев ще сподели дългогодишния си опит в теми като:

Какво представлява лекцията?

Лекцията предоставя информация за различни начини за цялостна детоксикация, както и на отделни органи като бъбреците, кожата, черния и белите дробове. Участниците ще получат практически съвети за извършване на детокс процеса, както и информация за благотворните ефекти, които могат да се постигнат. Това включва и преглед на подходящите хранителни добавки за детокс на организма.

Кой е нашият водещ?

Д-р Димитър Пашкулев е завършил медицина през 1986 г. в гр. Пловдив. До 1991 г. е практикувал в отделения по вътрешни и детски болести, а след това е един от първите лекари, посветили се на цялостното природолечение. Развива експертни знания относно природните продукти и aктивно работи с издателства, като „Кибеа“, „Хомо футурус“, „Изток-запад“ и др.

Специализира в областите:

Авторска дейност:

Консултантска и лекторска дейност:

Към лекцията >>

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 13 януари, 13:30 ч.
Продължителност: 120 минути
Вход за участие: свободен / дарения

Местата са ограничени!

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email