Начало » Лечение » Помогнахме на » Десислава Мерджанова

Десислава Мерджанова

Send Email

За Vita Rama научих може би едновременно от няколко места. Мои познати бяха при Вас през лятото на 2012 г., а по същото време в интернет пространството започнах да срещам все по-често името на Vita Rama. Харесаха ми идеите Ви за здравословен начин на живот и поисках да опитам как ще се отрази лично на мен този тип хранене. Затова реших, че след доста натоварени пролетни месеци мога да си подаря една седмица почивка във Vita Rama, и да се науча сама да различавам вредните навици и да ги избягвам.

Програмата, в която се включих мисля, че беше комбинация от Здраве и Жизненост. По време на престоя си при Вас се чувствах прекрасно - изпълнена с енергия и ентусиазирана да пренеса наученото в ежедневието си. За кратко време свалих некачествената маса, която ми вредеше, оттървах се от непотребни токсини и разбрах как да продължа този процес и след прибирането вкъщи. 

Освен физическия аспект на престоя си, тази седмица в Пампорово ми донесе и много емоционално възстановяване. Запознах с чудесни хора, с които и досега поддържам връзка. Няма да забравя разходките след вечеря до чешмата, смеха и разговорите, които ги съпътстваха; кафето на припек в Широка лъка, след дните натрупан студ в Пампорово :) и похода до х. Студенец. 

При Вас дойдох сама, а си тръгнах с нови приятели и много вълнуващи впечатления. 

Надявам се, че и другото лято ще мога да бъда при Вас! 

С цяло сърце препоръчвам на всеки, който иска да почувства силата на живата храна, да посети Vita Rama.Send Email