Начало » Събития » Семинари » "Дъх на промяната" - уикенд ритрийт на морето

"Дъх на промяната" - уикенд ритрийт на морето

Send Email

Заповядайте на откриващият Летни програми Vita Rama ритрийт “Дъх на промяната” с Милена Велева и Петьо Коджабашев.

Този ритрийт за душевно здраве и възстановяване, ще се проведе на магично място, там където Стара планина среща Черно море. Ще имате възможност да се отпуснете и да се насладите на спокойствието на природата, да се откъснете от ежедневието и да се заредите с нова енергия.

През тези няколко дни ще проведем редица занимания и практики, които ще помогнат на всеки участник да се насочи към своя вътрешен свят, да открие нови начини за осъществяване на баланс и хармония в живота си. Ще имаме сесии за йога, дишане, звукотерапия и медитации, а храната - здравословна и растителна, приготвена по кулинарните технологии на Vita Rama. 

Този ритрийт е за всички, които искат да се посветят на своето душевно здраве и да избягат от стреса на ежедневието. Не се колебайте да се присъедините към нас и да се потопите в единственото по рода си преживяване.


Дата: 9 -11 Юни 2023 /две нощувки, три дни/.

Място на провеждане: Vita Rama холистичен хотел (х-л Клиф, Обзор).

ПРОГРАМА

ПЕТЪК

13:00 - Пристигане и настаняване 

16:00 - Откриване на събитието и запознанство 

17:30 - 19:00 - Кундалини медитация - водещ Петьо Коджабашев

19:00 - Вечеря

СЪБОТА

08:15 - 09:45 - Йога практика с Милена Велева

10:00 - 11:00 - Закуска

11:00 - 12:30 - Свободно време /плаж, обяд, разходка/

12:30 - 13:30 - Обяд

15:00 - 19:00 - Магията на дишането с Петьо Коджабашев и звукотерапия с Милена Велева

19:15 - 20:30 - Вечеря

НЕДЕЛЯ

08:15 - 09:45 - Йога практика с Милена Велева

10:00 - 10:30 - Закуска

11:00 - 12:00 - Водена медитация с Петьо Коджабашев

12:00 - 13:00 - Закриване на събитието/споделяне

13:00 - 14:00 - Обяд

Цена: 368 лв. на човек при двойно настаняване в икономична стая (ограничено)

Цена: 390 лв. на човек при двойно настаняване в стая с гледка море

Възможност за самостоятелно настаняване и настаняване на деца. 

Гостите с резервации от 9.06.2023 по програми ЗДРАВЕ и ЖИЗНЕНОСТ могат да участват в ритрийта без доплащане.
Гостите с резервации от 9.06.2023 по здравословна ПОЧИВКА  могат да участват в ритрийта с доплащане на отделни занимания или доплащане до цената на пълната програма.

За регистрация и въпроси: reservations@vitarama.bg, тел. 0896 905 990


МАГИЯТА НА ДИШАНЕТО

ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМА РАБОТА С ДИШАНЕТО?

Когато не дишаме осъзнато, живеем основно в ума и рационалното. Това от своя страна ограничава възможностите ни, отнема от енергията на тялото ни и по този начин нямаме сили да продължим да променяме живота си в желаната посока. Работата с дишането ще ни помогне да натрупаме вътрешна сила. Това ще ни даде достатъчно енергия, която ще ни поведе на там на където пожелаем.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА “СИЛАТА НА ДИШАНЕТО”?

✔ Методът „Силата на дишането” е базиран на въздействие върху активирането на три нива едновременно – физическо, емоционално и енергийно.

✔ Методът е много по-щадящ в сравнение с Холотропното дишане, но също толкова ефективен (тествано многократно);

✔ Методът е доста по-кратък като продължителност, което го прави изключително удобен при работа в различни консултации или житейски ситуации;

✔ Изключително ефективен инструмент за психолози, терапевти, фитнес и йога инструктори, мениджъри на високи позиции, директори, както и за всеки, който иска с лекота да подреди живота си по най-добрия и желан от него начин;

✔ Методът може да се прилага за всякакъв тип въпроси (здраве, бизнес, продажби, преговори, бързи решения, работа с подсъзнанието, свързване с интуицията, преодоляване на вредни навици и зависимости, подобряване на взаимоотношенията и др.), като за различните случаи се прилага различен ритъм на дишане;

✔ Методът дава мощна сила за трансформация.

Петьо Коджабашев, aвтор на метода "Силата на дишането" е:

ЙОГА И ЗВУКОТЕРАПИЯ

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт, която се е обучавала в различни системи, като Ащанга, Хатха, Въздушна, Power и Ин йога. Тя вярва, че йога е начин на живот и наука за самоусъвършенстване, която обединява духа, тялото и ума.

В допълнение към йога практиките, Милена използва и лечебна звукотерапия, която комбинира тибетски купи, кристални купи, гонгове и коши, за да помогне на хората да се възстановят от стрес и напрежение.

Тя се е обучавала не само в България, но и в Индия, Бали и Гърция, което я прави опитен и разностранен йога учител и терапевт с над 12 години активна практика.

Милена има мисия да служи и да помага на хората да намерят своя баланс, да изследват и опознаят своята същност, да живеят пълноценно и с отношение на любов и приемане към себе си и другите.

Send Email