Начало » Събития » Семинари » "Декорация Бохо листа" - работилница за макраме с Лина Григорова

"Декорация Бохо листа" - работилница за макраме с Лина Григорова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на "Декорация Бохо листа" работилница за макраме в Здравословен център Vita Rama на 28 март (неделя), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 14:00 до 16:00 ч. Водеща ще бъде Лина Григорова.

Няма нищо по-хубаво за един дом от ръчно изработената декорация! Особено,ако е направена с грижа, под ръководството на изкусен учител и в добра компания. Ако искате да направите подаръци за колеги, приятели или просто нещо за себе си, Лини Григорова ще сподели познанията си с вас.

Макраме е техника на плетене чрез поредица от възли. Има различни теории за произхода на този занаят: от арабския свят, керваните и дори от мореплаването. Възраждането на макрамето става покрай "бохо" модата в интериорния дизайн и декорацията и има постоянно нови и нови любители.

Материали за работилницата

Използваме 5 мм усукано въже от 100% рециклиран памук с първокласен сертификат. Не предизвиква алергии, няма допълнителни оцветители. Декорациите, които ще създадем заедно, дори могат да се перат и цветовете им не се променят с времето! 

За кого е подходяща работилницата?

Работилницата е подходяща както за начинаещи, така и за всички, които се интересуват и имат желание да разберат повече за тази техника и да я превърнат в свое хоби. Участниците ще се запознаят с основни възли в макрамето. Освен, че ще си прекараме чудесно заедно, ще си тръгнете с красива декорация, готова за окачване на стената.

Заповядайте на нашата работилница и ще споделим всички практични решения, които съпътстват творческия процес. Ако натуралните цветове не са вашата гама, то можем да ви уверим, че имаме на разположение богата палитра от морски, пастелни и дори контрастни комбинации.

Бременност, както и раждане преди по-малко от 3 месеца
Епилепсия / Гърчове
Медицинска оперативна намеса преди по-малко от 3 месеца
Бременност, както и раждане преди по-малко от 3 месеца
Епилепсия / Гърчове
Медицинска оперативна намеса преди по-малко от 3 месеца
Бременност, както и раждане преди по-малко от 3 месеца
Епилепсия / Гърчове
Медицинска оперативна намеса преди по-малко от 3 месецаЦена за участие: 24 лв.

Цена за участие: 45 лв. до 25.04. с предварително записване или 50 лв. на място

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 28 март (неделя), 14:00 - 16:00 ч.

Очакваме ви!
Побързайте да се запишете, защото това е бутикова група и местата се запълват бързо!

Местата са ограничени!

Send Email