Начало » Събития » Семинари » Блестящо начало - Звукопотапяне с планетарен гонг и кристални купи

Блестящо начало - Звукопотапяне с планетарен гонг и кристални купи

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на медитация с планетарен гонг и кристални купи „Блестящо начало“ с Корнелия Павлова и Полина Попова на 2 януари (вторник), 2024 г. от 18:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. „Петър Берон“ 9!

Да изчистим старите убеждения чрез Плутон и да се заредим с нови идеи с помощта на Уран!

Започваме новата 2024-та година с пречистващата енергия на владетеля на трансформацията - Плутон. Разчистваме пространството от всичко старо и еднообразно, от скуката и монотонността. Разкъсваме старите и отеснели одежди на нашето его. Потапяне се във всяко тъмно ъгълче на душата и я озаряваме с огненият Плутон. За да направим място за изключително покачване на вибрациите. Под крилото на Уран достигаме до ново разбиране за обичта, приятелството, развиваме интелигентност на по-високо ниво.

От всички планети само Уран е готов да бъде партньор в танц с авантюристичния Плутон. Той осигурява суровия трансформиращ материал , а Уран разполага с технологията да направи нещо смайващо от него. Танцът между тези две планети води до изумителен блясък. За да бъде още по вълнуващо и очарователно.

Всичко това  ще бъде подкрепено от кристалните купи. Те ще ни пренесат с лекота през този вихър от звук и вибрация, за да се роди новият, по съвършен Аз.

За кого е подходяща практиката?

Медитацията с гонг и кристални купи е подходяща за всички, които търсят свързване с вътрешния си свят и желаят да се пречистят от стари убеждения.

Какво представлява практиката?

Практиката представлява звукова медитация, чрез използването на гонг и кристални купи, за постигане вътрешно спокойствие и свързване с вътрешния свят чрез звуци и инструменти, насочени към промяна на вибрациите и чувствата във всеки участник.

Кои са нашите водещи?

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление. В момента завършва обучение като фасилитатор по Интергративно дишане и се обучава за фасилитатор в Емоционално себебалансиране. Получава индийското си име Прем Гулабо в Индия през 2016г. по време на обучението си в Аюрведа йога масаж и Грижа за женското здраве. Създател на първият гонг център в България “Gong center Casa Cornelia” и фондация за превенция и рехабилитация на рак на гърдата “Безценна като теб”.

Полина Попова е сертифициран йога преподавател и дипломиран Аюрведичен Специалист от Южно Калифорнийския Унивеситет по Здравни Науки. Професонално прилага индивидуални и гупови звукови сесии от 3 години, използвайки предимно пеещи купи. 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 2 януари, 18:00 ч.
Продължителност: 75 минути
Вход за участие: 30 лв.

Местата са ограничени!

Send Email