Начало » Събития » Семинари » "Биохакинг" работилница с Мария Донкова

"Биохакинг" работилница с Мария Донкова

Send Email

Каним ви на "Биохакинг" работилница на 25 юли от 18:30 ч. в Здравословен център Vita Rama!
Мария Донкова представя темата: "Лято е. Как да използваме ваканцията си и да променим някой и друг вреден навик?“

Защо да присъствате?

Всички знаем, че не трябва да се пуши, а знаете ли, че една от причините за високото кръвно е тютюнопушенето? Всички знаем, че е добре да пием малко или не, а знаете ли, че основна причина за рак на гърдата е консумацията на алкохол в комбинация със стреса? Всички знаем, че е добре да говорим със слушалки, а знаете ли, че липсата на концентрация се дължи на прекомерна употреба на електронни устройства.

Какво ще научите:

От момента, в който се родим ние започваме да остаряваме. Едва след 45 г. започваме да осъзнаваме, че нямаме същата сила и издръжливост за обичайните дейности. При столетниците се установява, че само 20% от тях имат наследствен ген за по-продължителен живот. При останалите 80%, водещи са техния начин на живот и придобитите навици.

Кой е нашият Водещ?

Нашият гост, Мария Донкова има гени на винопрозводители преди 1944 г. и на търговец в наши дни. Живяла и работила в Испания и Щатите и има опит в промяната на навици, среда и дейности, както и по отношение на видове и технологиите за производство на безалкохолен алкохол. 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 25 юли, 18:30 ч.
Вход за участие:
 30 лв., в които се включва: семинар + дегустация на 5 вида безалкохолен алкохол с 5 вида "мезета" без месо от ресторант Vita Rama.

Местата са ограничени.

Send Email