Начало » Събития » Семинари » "Безусловна любов" - медитация с гонг и кристални купи

"Безусловна любов" - медитация с гонг и кристални купи

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на медитация с гонг и кристални купи „Безусловна любов“ с Корнелия Павлова и Полина Попова на 1 декември (петък) от 19:45 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. „Петър Берон“ 9!

В първият ден на последния месец от настоящата година ви каним на медитация с гонг и кристални купи. Посветена на развиване на божествена, безусловна любов. Свързване със сърцето. Връзката с вътрешното дете. 

В това звуково потапяне ще ни поведе гонгът, който изразява силата на планетата Нептун. Господарят на безусловната любов, грижата и състраданието. Също така Нептун е покровител на семейството, на слабите и онеправданите. 

А какво по-важно и значимо има от това, да обърнем поглед навътре в себе си и да прегледаме какво носим в сърцето си? Бяхме ли състрадателни и емпатични до тук, развихме ли качества на доброта и сърдечна любов? Дали видяхме и чухме зовът на душата? Нуждите на другите?

В тази палитра от звуци ще се включи и господарят на кармата, планетата Сатурн, чрез кристалните купи. Той ни учи, че само чрез саможертвата израстваме. Щедро ще ни възнагради за качествата, които изисква от нас Нептун. Въображение,  творчески потенциал, романтика  са само част от даровете...

Кристалните купи ще погалят всяка клетка, ще докоснат всяко ъгълче на душата и ще направят това потапяне още по-нежно и красиво. Меко ще осветят отложени моменти на топлина и любов. 

В практиката ще включим и други етно-инструменти за пълно потапяне в медитативния процес.

Какво представлява практиката?

Практиката представлява звукова медитация, чрез използването на гонг и кристални купи, за постигане вътрешно спокойствие и свързване с вътрешния свят чрез звуци и инструменти, насочени към промяна на вибрациите и чувствата във всеки участник.

За кого е подходяща практиката?

Медитацията с гонг и кристални купи е подходяща за всички, които търсят свързване с вътрешния си свят и желаят да развият качества като състрадание, любов и емпатия.

Какви са ползите от практиката?

Ползите от медитацията включват стимулиране на безусловната любов, връзка с вътрешното ни дете. Тя може да помогне за развитието на качества като доброта, емпатия и способността да се видят и чуят нуждите на другите.

Кои са нашите водещи?

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление. В момента завършва обучение като фасилитатор по Интергративно дишане и се обучава за фасилитатор в Емоционално себебалансиране. Получава индийското си име Прем Гулабо в Индия през 2016г. по време на обучението си в Аюрведа йога масаж и Грижа за женското здраве. Създател на първият гонг център в България “Gong center Casa Cornelia” и фондация за превенция и рехабилитация на рак на гърдата “Безценна като теб”.

Полина Попова е сертифициран йога преподавател и дипломиран Аюрведичен Специалист от Южно Калифорнийския Унивеситет по Здравни Науки. Професонално прилага индивидуални и гупови звукови сесии от 3 години, използвайки предимно пеещи купи. 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 1 декември, 19:45 ч.
Продължителност: 90 минути
Вход за участие: 40 лв.

Местата са ограничени!

Send Email