Начало » Събития » Семинари » "Балансиране на чакрите и духа" - какао церемония с Лия Младенова

"Балансиране на чакрите и духа" - какао церемония с Лия Младенова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на какао церемония "Балансиране на чакрите и духа" с Лия Младенова на 20 април (събота) от 11:00 - 13:00 ч.в Здравословен център Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Заповядайте на едно дълбоко преживяване и балансиране на енергийното тяло!

Много често в ежедневието натрупваме стрес и блокажи в енергийната ни система (чакрите), заради което чувстваме дисбаланс, напрежение или летаргия. Когато нашите чакри не са балансирани и пречистени, тялото ни е също така отпаднало или изморено, а умът ни - замъглен и тревожен.

Какво представлява практиката?

Честото балансиране на чакрите ни помага да се свържем по-дълбоко с тялото си, да се освободим от ненужното напрежение и да усетим по-ясно своето сърце и дух. С помощта на церемониално какао и различни практики от йога ще постигнем този вътрешен баланс на всяко ниво - физическо, емоционално, ментално, енергийно. 

Какаото е свещено растение на силата, използвано от древните маи и ацтеки в ритуали и церемонии. То ни свързва с духовния свят и собствената ни интуиция, учи ни да се вслушваме дълбоко в красотата на вътрешния ни свят. Наречено още “медицина на сърцето”, какаото ни помага да видим себе си, да се приемем и отворим с любов към всичко около нас.

Какво ще ви е нужно за събитието?

За водещата:

Лия Младенова е йога учител, комбинирайки Виняса и Хата стиловете, и фасилитатор на ритуали, включващи какао, връзка с женската и мъжката енергия, лунните цикли, креативност и себепознание. Извън това, се занимава с изграждане на общности на свободна практика в София и онлайн.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 20 април (събота), 11:00 - 13:00 ч.

Вход за участие: 40 лв.

Местата са ограничени!

Send Email