Начало » Събития » Семинари » Арттерапия за зареждане на сърцето с обич - сесия с Лина Григорова

Арттерапия за зареждане на сърцето с обич - сесия с Лина Григорова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на сесията Арттерапия за зареждане на сърцето с обич в Здравословен център Vita Rama на 10 февруари (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 17:00 до 19:00 ч. Водеща ще бъде Лина Григорова.

Да отворим себе си към света е едно от най-важните неща, за да можем да живеем пълноценно. Способността за доверие към околните и човека до нас е необходима, за да почувстваме любовта напълно, както и да я получим в замяна. Всичко това е възможно, ако се научим да обичаме себе си и да се вслушваме в своя вътрешен глас. Само тогава сърцето ни ще е отворено за любов.

Какво представлява сесията?

Сесията ще ви запознае с основни похвати в боравенето със специално мастило и ще създадете красива абстрактна картина заедно с водещия. Тя ще бъде идеална за да се отпуснете и забавлявате, докато създавате нещо красиво.

Подбраният от нас модел дава възможност на начинаещи да следват с лекота инструкциите и да се приберат в къщи с нещо красиво, така както и на напреднали - да придобият допълнителни познания. 

След сесията ще усетите лекота и чувство за свобода, сякаш нещо, което дълго е тежало в сърдечната област, се е махнало.

За кого е подходяща сесията?

Не е необходим предишен опит!
Доброто настроение и приятната обстановка е в основата на нашия подход.

Ако отдавна сте искали да вземете участие в подобен формат или просто искате да освежите своите креативни умения, това е чудесна възможност.

Кой е нашият водещ?

Лина Григорова е художник, писател и арт терапевт с повече от 10 години практика като университетски преподавател в Чикаго. Завършила е Националната Художествена Академия в София, специалност „Изкуствознание“, а преди това „Живопис“ в Училището по изкуства в Русе. В хода на работа като креативен директор на един американски бранд за бижута, тя преоткрива красотата и магията от работата с естествени камъни.
Не след дълго създава свое творческо студио, започва да се занимава активно с арт терапия както и да изучва символиката и въздействието на полускъпоценните камъни върху хората. Канена е от редица центрове да води лекции и курсове, като фокусът е не върху оценка, кредит или краен срок а да се обогатят познанията или порсто да се създаде приятна среда дори и за начинаещ, чиято мотивация е единствено любовта към красивото и желанието за самоусъвършенстване.
Преди около година се завръща в България, създава галерия "Пастел" и пренася своето студио и форма на обучение тук. Започва да партнира с различни културни центрове, един от които е „Вита Рама“.

Цена за участие: 55 лв.
*включва всички материали, инструкции и хубави спомени

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 10 февруари (събота), 17:00 - 19:00 ч.

Send Email