Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Анна Гончарова

Анна Гончарова

Send Email

За Vita Rama научих съвсем случайно през юли 2014.
Посещавам редовно спортен център и един ден на рецепцията му имаше брошури на Vita Rama. В тях много добре бяха описани здравословните програми, които Център за здравословен живот Вита Рама предлага, а тази която привлече вниманието ми, беше програма “Отслабване”. През юли 2014 тежах с 10 кг. повече от обичайното ми тегло, не се чувствах добре, бях опитвала много диети, режими, но нищо не ми помагаше... Имах малък успех с тях и след няколко седмици отново възстановявах излишните килограми. Реших да се запиша в програма “Отслабване” на Здравословен център Vita Rama и направих своята резервация.

По време на престоя ми във Vita Rama бях очарована от отношението на екипа. Всички бяха много лъчезарни, внимателни, всеотдайни. Тяхната отзивчивост беше много зареждаща. Програмата, която ми изготвиха и следвах ден след ден, беше съобразена с индивидуалното ми здравословно състояние и беше много добре организирана.

Още на третия ден забелязах положителна промяна: можех да живея без месо, без млечни продукти, без масла, олиа и без пасти и торти....Усещах, че най-накрая съм избрала правилния път. В края на първата седмица бях вече с 2 кг. по-лека, но успехите ми предстояха. Слави Славов ми изготви хранителен режим, който аз следвах, и 5-6 месеца по-късно излишните ми килограми се стопиха. Чувствам се по-лека, по-здрава и по-красива.

Храната в Центъра много ми допадна. Опитах за първи път ястия от амарант, елда, нахут и различни други комбинации, които много ми харесаха. Храната беше перфектно приготвена и всичко беше много вкусно. До този момент не знаех, че мога да си напълня една чиния с връх и въпреки това да отслабвам, и да се чувствам сита. Храната беше разнообразна и много от нещата приготвям сега съвсем лесно в домашни условия.

Режимът и храненето, които прилагах по време на престоя си в Здравословен център Vita Rama, се старая да прилагам и до сега. Вкарах допълнителни храни, но съветите и правилата за здравословно хранене, които научих във Vita Rama, остават моя пътеводител. Чувствам се добре, пълна с енергия и добро настроение.Send Email