Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Александрина Димитрова

Александрина Димитрова

Send Email

За Здравословен център Vita Rama научих от телевизионно предаване, в което участваше моя позната.
Включих се, заедно със семейството си, в здравословните програми
на Центъра през лятото на 2014 г.
Няколко месеца преди това бях диагностицирана с тиреоидит на Хашимото. При поставяне на диагнозата антителата ми бяха многократно над нормата. Една година по – късно те са почти в референтните граници.
По време на престоя ми в Здравословен център Vita Rama бях очарована от изключителното внимание, което ми оказаха всички от екипа на Центъра, от всеотдайността, с която работят, от искреното им желание да помогнат на всеки един от посетителите, от прекрасната атмосфера на любов и спокойствие, която цареше.
Учудващо за мен – човек, който никога не се е хранил по подобен начин, храната беше изключително вкусна, разнообразна и не на последно място – апетитно изглеждаща. Впоследствие разбрах, че е също така и много лесна за приготвяне.
Спазвах предписания ми хранителен режим стриктно около 7-8 месеца. След това включих и допълнителни храни, като се съобразявах със съветите, които получих, за начина на приготвяне и комбиниране на отделните продукти.
Продължавам да поддържам връзка със специалистите на Vita Rama и до момента, като получавам препоръки за направа на допълнителни изследвания; за корекции в хранителния режим спрямо текущите ми резултати. Изключително много съм благодарна за надеждата, която ми вдъхна екипът, в момент, в който лекарите ме уверяваха, че заболяването ми е нелечимо; за окуражаването, което получих, в моментите на неразположение, съпътстващи лечебния процес.
Чувствам се отпочинала и заредена с много енергия. Част от симптомите, свързани със заболяването ми (ускорен пулс, умора, напрегнатост), започнаха да отшумяват още по време на престоя ми, за което голяма роля изиграха и часовете по йога.

Смятам да посещавам Vita Rama с цялото си семейство ежегодно.
Препоръчвам Vita Rama на всички свои познати с хронични заболявания.

БЛАГОДАРЯ ВИ, Vita Rama!
 Send Email