Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Мария Кротнева - семейна почивка и детокс

Ние бяхме във Vita Rama с майка ми и брат ми в началото на септември 2013 г. Чувствахме се прекрасно със здравословния начин на хранене, мястото което бяха избрали, програмата с физическите упражнения, обучаващите ни по време на лекциите, духа на групата, новите приятелства, които създадохме и най-вече чудесното присъствие на екипа на Vita Rama, грижите и вниманието спрямо нас на Георги, Слави и Ленко Славови.

  повече »  

Сем. Атанасови

Научихме за Здравословен център Vita Rama от наши колеги. Избрахме Здравословен център Vita Rama от любопитство. Впечетленията ни са прекрасни!
Престоят със сигурност е полезен!

  повече »  

Ирена Въткова

Реших да намеря нещо за промяна, нещо което да ми помогне да си реша проблемите с килограмите, а от там и със здравето ми. Така открих Здравословен център Vita Rama, които сметнах, че ще ми помогнат.

  повече »  

Галя Димитрова

Горещо препоръчвам на всички Здравословен център Vita Rama, където можеш да релаксираш и да се заредиш с много положителна енергия!

  повече »  

Наталия Найденова

Специални благодарности на екипа на Център за здравословен живот Vita Rama, защото са изключителни професионалисти! Препоръчвам това прекрасно място на всички мои приятели.

  повече »