Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Десислава Мерджанова

За Vita Rama научих може би едновременно от няколко места. Мои познати бяха там през лятото на 2012 г., а по същото време в интернет пространството започнах да срещам все по-често името на Vita Rama. Харесаха ми идеите им за здравословен начин на живот и поисках да опитам как ще се отрази лично на мен този тип хранене.

  повече »  

Таня Тодорова

Търсейки информация в интернет за здравословното хранене, попаднах на лекции на Георги и Слави Славови на семинари по здравословно хранене. Това, което чух, ми прозвуча правилно, нормално, логично и затова се свързах с тях. Те ми изготвиха индивидуална програма, с която започнах.

  повече »  

Мария Кротнева - семейна почивка и детокс

Ние бяхме във Vita Rama с майка ми и брат ми в началото на септември 2013 г. Чувствахме се прекрасно със здравословния начин на хранене, мястото което бяха избрали, програмата с физическите упражнения, обучаващите ни по време на лекциите, духа на групата, новите приятелства, които създадохме и най-вече чудесното присъствие на екипа на Vita Rama, грижите и вниманието спрямо нас на Георги, Слави и Ленко Славови.

  повече »  

Сем. Атанасови

Научихме за Здравословен център Vita Rama от наши колеги. Избрахме Здравословен център Vita Rama от любопитство. Впечетленията ни са прекрасни!
Престоят със сигурност е полезен!

  повече »  

Ирена Въткова

Реших да намеря нещо за промяна, нещо което да ми помогне да си реша проблемите с килограмите, а от там и със здравето ми. Така открих Здравословен център Vita Rama, които сметнах, че ще ми помогнат.

  повече »