Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Александрина Димитрова - Хашимото

За Здравословен център Vita Rama научих от телевизионно предаване, в което участваше моя позната. Включих се, заедно със семейството си, в здравословните програми на Центъра през лятото на 2014 г. Няколко месеца преди това бях диагностицирана с тиреоидит на Хашимото. При поставяне на диагнозата, антителата ми бяха многократно над нормата. Една година по-късно те са почти в референтните граници.

  повече »  

Наталия Пачилова - превенция и профилактика

Включих се е програмите „Детокс“ и „Отслабване“ на Здравословен център Vita Rama през лятото на 2014 г. в Емона. Считам, че превенцията е много важна! Нужно е всеки да придобие знания за здравословния начин на хранене и да го прилага в ежедневието си. Ние сме длъжници на своите деца и внуци, тъй като не полагаме достатъчно усилия да ги научим да се хранят правилно. Впечатленията ми от Здравословен център Vita Rama са прекрасни!

  повече »  

Цветослава Динова - син с астма, алергичен ринит, хроничен бронхит и алергии

Нашият син 10 години страдаше от астма, алергичен ринит, хроничен бронхит, проявяваше хранителни и медикаментозни алергии, които не можехме да контролираме със стандартното лечение, а дори напротив - състоянието му се влошаваше. Цялото семейство се включихме в програма „Детокс“ на Здравословен център Vita Rama в Емона и резултатите, които постигнахме, бяха доста над очакванията ни.

  повече »  

Иванка Стоянова

С удоволствие споделям с всички мои близки и познати за прекрасно преживяните 21 дни в Здравословен център „Вита Рама“. Не съм очаквала такова внимание, всеотдайност и себераздаване от екипа, каквито срещнах там! 

  повече »  

Мариета Узунова

Благодаря на целия екип на Център за здравословен живот Vita Rama за доброто обслужване и внимание!!!!

  повече »