Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Стефан Господинов - екзема, колит, гастрит и рефлукс

Включих се в програма „Здраве“ на Здравословен център Vita Rama през септември 2014 г. Бях в доста тежко здравословно и психическо състояние. Въпреки че бях вегетарианец от 4 години, преди да се срещна с Vita Rama, здравето ми сякаш вървеше все надолу и в един момент имах депресиращото чувство, че си блъскам главата в стената и каквото и да направя, то ми носи само болести. За това време бях успял да се сдобия с екзема, колит, гастрит и рефлукс.

  повече »  

Милена Абаджиева - стомашни проблеми, недостиг на желязо и витамин B12

Избрах Vita Rama, защото философията на този център отговаря изцяло на моите възгледи и убеждения за здравословно хранене. Дълго време се лутах, докато открия правилния начин на хранене сред многото съществуващи теории и противоречивата информация от различни източници. Престоят във Vita Rama надмина очакванията ми! Храната беше изключително разнообразна и здравословна!

  повече »  

Александрина Димитрова - Хашимото

За Здравословен център Vita Rama научих от телевизионно предаване, в което участваше моя позната. Включих се, заедно със семейството си, в здравословните програми на Центъра през лятото на 2014 г. Няколко месеца преди това бях диагностицирана с тиреоидит на Хашимото. При поставяне на диагнозата, антителата ми бяха многократно над нормата. Една година по-късно те са почти в референтните граници.

  повече »  

Наталия Пачилова - превенция и профилактика

Включих се е програмите „Детокс“ и „Отслабване“ на Здравословен център Vita Rama през лятото на 2014 г. в Емона. Считам, че превенцията е много важна! Нужно е всеки да придобие знания за здравословния начин на хранене и да го прилага в ежедневието си. Ние сме длъжници на своите деца и внуци, тъй като не полагаме достатъчно усилия да ги научим да се хранят правилно. Впечатленията ми от Здравословен център Vita Rama са прекрасни!

  повече »  

Цветослава Динова - син с астма, алергичен ринит, хроничен бронхит и алергии

Нашият син 10 години страдаше от астма, алергичен ринит, хроничен бронхит, проявяваше хранителни и медикаментозни алергии, които не можехме да контролираме със стандартното лечение, а дори напротив - състоянието му се влошаваше. Цялото семейство се включихме в програма „Детокс“ на Здравословен център Vita Rama в Емона и резултатите, които постигнахме, бяха доста над очакванията ни.

  повече »