Начало » Статии » Холистичен подход » Емона: Съвременното бягство към вечните тайни на здравето

Емона: Съвременното бягство към вечните тайни на здравето

Send Email

Между източния край на Стара планина и Черно море се е сгушила древна природна тайна, зареждаща ни с енергия и днес. Тя притежава старинни корени, връщащи ни назад към VII век. Тогава мореплавателите разчитали на нея тя да бъде тяхната пътеводна светлина в борбата им с морските стихии. А днес тази магия ни е завещана от предците ни, за да осветява пътя ни към здравето, хармонията и щастливия живот.

Оцеляло през дългите и трудни векове на своята история, това безценно българско енергийно място е съумяло да съхрани най-чистата плажна ивица с най-нежния пясък, непокътнатата си природа с кристално чиста морска вода, гостоприемността на прохладната гора и лечебната сила на смесения планинско-морски въздух.

Емона

Дарило безброй възможности на българите тогава, сърцето на средновековна Емона пулсира и днес. Сякаш нейната мисия винаги е била такава - да приютява всички, които имат нужда да избягат от цивилизацията, да се освободят от стреса, да възстановят здравето си, да преоткрият себе си, да балансират единството дух-тяло-душа, да пречистят всичко, което тежи и вреди на тялото и мислите им.

Затова село Емона е родният дом на здравословните програми на Vita Rama - заради вълшебството, превърнало го в притегателен център за търсещите единение с природата през вековете. Заради древните църкви, величествения нос Емине, лъкатушещите туристически пътеки с дивни гледки, спокойствието на природата, вълшебството на чистия въздух, лечебната морска вода и галещите слънчеви лъчи. А романтиката на плажа на Иракли е перлата на най-съвършеното убежище от динамичното работно градско ежедневие - Емона.

Тайната на здравето - полезна храна, подходящо движение, чист ум

Но достатъчен ли е допирът до древната природна енергия, за да възвърнем и поддържаме своето здраве? Дългогодишният опит на професионалния екип на здравословен център Vita Rama доведе до създаването на най-успешната формула за постигането на цялостен баланс - с минимални усилия от вас и с максимална помощ от нас. Споделяме този успех с вас от дълги години, предлагаме ви го и днес! Онова съчетание на чиста, вкусна и полезна храна, придружено с необходимата двигателна активност, под непрекъснатото наблюдение на специалисти, гарнирано с увлекателни знания за новия ви хармоничен начин на живот.

Лято 2021

В прегръдката на лятото, Vita Rama ви очаква в Емона, за да ви предложи от 3 юли до 11 септември 2021 г. подходящата за вас програма за почивка, или за здраве. Това е и поредното чудо - дългите години опит категорично доказаха, че повечето ни гости постигат видими промени за едва 7 дни! С наша помощ те намаляват теглото си, възстановяват се от болести, пречистват се от токсините, повишават жизнеността си, овладяват хроничните си заболявания. Едва 7 дни, на фона на годините неимоверни усилия, неконтролируеми хронични заболявания, излишно тегло, обездвижване, неправилно хранене. Но днес с нас всичко е лесно!

Основната цел на здравословните програми на Vita Rama не е да ви потопи в мистерията на пълното ви преобразяване, ако ни гостувате за 7, 14, или 21 дни. Въпреки че го правим! Водещата мисия на екипа ни е да ви покаже пътя към щастието на трайното здраве и хармония, по който ще можете да продължите сами, след като се разделим. Ето защо, програмите са съвършено съставени да ви предложат всичко онова, което ви е необходимо точно на вас, точно сега! Индивидуалният подход и непрекъснатият достъп до всички нужни специалисти ще ви донесат незабравими знания и спомени от това вълнуващо преживяване. Пълноценното и вкусно растително хранене, разнообразните лекции и обучения, физическите активности и мануални терапии, кулинарната работилница и ефективните хранителни добавки, планинските походи и плажния релакс, подбраните книги и филми - комплексната програма ще доведе до вашето емоционално и физическо възстановяване бързо и успешно. И винаги под контрола на нашите лекари, нутриционисти и треньори!

Предлагаме ви успех в борбата с излишното тегло, болестите, тревогите, нарушения сън и неспокойните мисли - лесно, увлекателно, вкусно и с трайни резултати. Защото храната лекува!

Съчетайте вашата лятна почивка с връщането ви към трайното здраве! Подарете си вълшебни дни със здравословните програми на Vita Rama сега! Не отлагайте! Местата са ограничени!Send Email