Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Теодора Генова – почивка и зареждане

Теодора Генова – почивка и зареждане

Send Email

Казвам се Теодора и съм от Велико Търново. За седми път посещавам Център за здравословен живот Vita Rama.

Какво ме впечатли най-силно?

Най-голямо впечатление на мен ми направи целият екип, техните знания, високият професионализъм, доброто настроение, прекрасните отношения между тях самите и отношението към гостите, както и добрата комбинация между море и здравословни програми.

Как протича ежедневието в Център за здравословен живот Vita Rama?

Много интересно е ежедневието във Vita Rama. Сутрин рано се започва с йога практика. Който желае, може и по-рано да иде и да си започне сам практиката. Има квалифицирани йога инструктори, а практиките са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, също и за хора с по-сериозни здравословни проблеми.

После следва обилна закуска с плодови и зеленчукови сокове, плодове и всичко, от което човек има нужда, за да започне добре деня си със здравословна храна и напитки.

След закуска отиваме на плажа, а ако човек има желание, може и да походи 4-5 км пеша до Иракли и да се върне. Плажът там и природата като цяло са уникални. Има други малки плажове близо до фара, които също са много красиви.

Продължаваме с обяд, а после свободно време и много интересни лекции. Всеки ден има минимум по една лекция в най-различни области – здравословно хранене, здравословен начин на живот и много практики, свързани със здравето на човек.

Какво научих тук?

Според мен мястото и хората са уникални. Научих и изключително много неща, свързани със здравословния начин на живот, а това ми помогна да се придържам към вегетарианството вече доста години.
Тук е като в рая. Когато ме попитат мои приятели къде отивам, аз им казвам „Отивам в рая“, защото всичко е просто прекрасно.Send Email