Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Айтен Саидова: Във Vita Rama няма нещо, което да ми липсва!

Айтен Саидова: Във Vita Rama няма нещо, което да ми липсва!

Send Email

Казвам се Айтен Саидова от съм от гр. Варна. За първи път посетих Здравословните програми Vita Rama през 2018 г. с компания от много добри приятели, които вече бяха редовни щастливци на това място. Това, което усетих във Vita Rama в Пампорово ме впечатли много. А при първото ми посещение на Емона, пламна магия! Емона за мен е особена страст. Тази тишина, откъснатост, този шир – те са безценни!

Освен с моите приятелки, с които сме редовни посетителки на Vita Rama всяко лято, идвам тук и с моите деца. За тях това място е рай, много им харесва! Като цяло семейството ми е на плодово-зеленчуков режим. Голямата ми дъщеря е на 14 г. и никога не е консумирала месо. Тя е влюбена във Vita Rama и храната, която предлага!

Вкъщи почти изцяло се храня по системата Vita Rama, макар че като майка на две деца, имам своите отклонения. Аз лично съм много благодарна на моята майка, която от ранното ми детство ме е захранила предимно със зеленчуци и много плодове. Това си остана в мен като разбиране за правилната и хубава храна. Затова и първия път, когато дойдох във Vita Rama, бях много впечатлена, че на това място за почивка мога да се храня така, както и у дома! Категорично мога да кажа, че извън дома си, почивам само във Vita Rama, точно защото пренасям тук една голяма част от моя начин на живот тук и не ми липсва нищо.

На мнение съм, че като цяло повечето места в България предлагат храна, която ти отнема от релакса и от почивката, ограничен си, а търсиш нещо свежо. Тук няма нещо, което да ми липсва! Щастлива съм, че вече съм намерила мястото, където мога да правя моето скрито и уединено бягство при този прекрасен и много искрен екип! Другото нещо, което също много ме зарежда, е, че е помислено за всичко и нищо не ти липсва – това е една истинска почивка!

Всяко посещение на Здравословните програми Vita Rama е истинско вдъхновение за мен да се върна отново през следващото лято! Тук всичко ми е любимо – йогата (особено йогата), походите, морето, спокойствието, грижливо приготвената свежа храна, дивият плаж Иракли, всичко! Природата ми въздейства много силно всеки път! Посещението на Емона е като щастлив навик, който преследваш и знаеш, че когато му дойде времето, ще избягаш от реалността във Vita Rama. Защото тук реалността е много различна!

Send Email